Captain VR

'VRees of Liefde' beste idee van Nederland

‘VRees of Liefde’ beste idee van Nederland

 

 

Op 26 mei 2016 won ik de Samsung VR Challenge voor het Beste Virtual Reality Idee van Nederland. Met het idee ‘VRees of Liefde’ is het mijn missie om mensen te helpen met het overkomen van hun angsten, zodat zij uiteindelijk kapitein van hun eigen leven worden. Wetenschappelijk onderzoek heeft al aangetoond dat Virtual Reality hiervoor een bijzonder effectieve tool is. Als eerste Virtual Reality coach in Nederland streef ik er naar om deze technologie de wereld in te helpen. Met deze prijs zal Samsung mij helpen het idee te launchen in Nederland, en later misschien zelfs wereldwijd.

 

Uit mijn idee is de startup CaptainVR gerold; een opleidingscentrum gespecialiseerd in Virtual Reality coaching. CaptainVR zit momenteel in de prefase maar heeft de eerste coaches al opgeleid. Werken met Virtual Reality is zeer interessant voor coaches met specialisaties op een bepaald gebied. Business coaches kunnen hun cliënten bijvoorbeeld helpen om effectiever te presteren op het werk door middel van virtuele presentatie- en pitch trainingen. CaptainVR werkt momenteel met applicaties die zich richten op het tackelen van sociale fobieën (zoals spreekangst, podiumvrees, presentatievrees en netwerkvrees). De ontwikkelingen zijn vol aan de gang en wij streven ernaar voor elke angst een applicatie aan te bieden.12814075_1747192495514808_3215897132406022453_n

 

Ben jij een coach, trainer, therapeut of psycholoog en zie je potentie in het werken met Virtual Reality? Overweeg dan een opleiding bij CaptainVR en hou de CaptainVR Facebookpagina goed in de gaten voor opkomende informatiebijeenkomsten en introductieworkshops.

Voor meer info en data over deze bijeenkomsten en workshops klik hier.

 

Let op: de nieuwe CaptainVR website is onderweg!