CaptainVR

captain-vr-logoMijn missie is om mensen te helpen kapitein van  eigen leven te worden en Virtual Reality het meest krachtige middel wat me daarbij gaat helpen. Vandaar de naam CaptainVR

Missie CaptainVR
CaptainVR heeft als missie om applicaties te maken voor coaching, training en therapie die mensen Kapitein maakt van eigen leven. Door het introduceren van zeer effectieve Virtual Reality Applicaties kunnen we mensen confronteren met hun angsten. Mensen krijgen de kans om te oefenen met deze angst in een veilige omgeving met behulp van een VR Coach. Door deze angst letterlijk onder ogen te komen en door herhaaldelijk te oefenen met deze moeilijke situatie, lukt het deze angsten te overwinnen.

'VRees of Liefde' beste idee van Nederland

‘VRees of Liefde’ beste idee van Nederland

Op 26 mei 2016 won ik de Samsung VR Challenge voor het Beste Virtual Reality Idee van Nederland. Met het idee ‘VRees of Liefde’ In samenwerking met NHTV Breda University of Applied Sciences maak ik een VR Applicatie die mensen vrij gaat maken van angsten. Samsung gaat mij helpen deze VR App te launchen in Nederland, en bij succes wereldwijd.

Wetenschappelijk onderzoek heeft al aangetoond dat Virtual Reality hiervoor een bijzonder effectieve tool is. Als eerste Virtual Reality coach in Nederland streef ik er naar om deze technologie de wereld in te helpen.

 

CaptainVR is ook een opleidingscentrum gespecialiseerd in Virtual Reality coaching. Werken met Virtual Reality is zeer interessant voor coaches met specialisaties op een bepaald gebied. Business coaches kunnen hun cliënten bijvoorbeeld helpen om effectiever te presteren op het werk door middel van virtuele presentatie- en pitch trainingen. CaptainVR werkt momenteel met applicaties die zich richten op het tackelen van sociale fobieën (zoals spreekangst, podiumvrees, presentatievrees en netwerkvrees). De ontwikkelingen zijn vol aan de gang en wij streven ernaar voor elke angst een applicatie aan te bieden.

Ook willen ons in 2017 met name gaat richten op jongeren en op mensen die met jongeren werken.
Onze missie is om effectieve Virtual Reality Applicaties te ontwikkelen samen met specialisten uit dit veld om jongeren te helpen Kapitein van eigen leven te worden.
Vandaar dat we uw hulp goed kunnen gebruiken.

Wilt u onze enquête invullen?
https://nl.surveymonkey.com/r/W6CV63P

Het zou geweldig zijn als u deze vragenlijst ook zou willen door sturen naar andere mensen die met jongeren werken.

Ben jij een coach, trainer, therapeut, psycholoog of jongerenwerker en zie je potentie in het werken met Virtual Reality? Overweeg dan een opleiding bij CaptainVR en hou de CaptainVR Facebookpagina goed in de gaten voor opkomende informatiebijeenkomsten en introductieworkshops.

Voor meer info en data over deze bijeenkomsten en workshops klik hier.

CaptainVR steekt de komende tijd veel aandacht in evenementen en publiciteit. Wil je dit niet missen? Zie haar evenementenpagina.

Let op: de nieuwe CaptainVR website is onderweg!

 

 

 

 

 


VRDays-europesamsungoeb

NHTV VRackathon

TU Delft

 

 

 

 

awe

 

m2 training

 

 

school for coaching

twnkls_stars

Bright vr

 

aandacht voor jou

permanent future lab

 

 

wijstrainingen

VRbeelding

 

 

 

 

 

 

 

 

comminaction

 

startmeup

 

 

 

tygers

 

 

 

whats next

startupfest europe

 

 

 

 

 

VR_Heroes3