Meditatie workshop

carl jungMediteren kun je leren.

Door jaren lang bepaalde coaching en meditatie technieken toe te passen bij mijzelf en anderen ben ik steeds meer gespecialiseerd in het herkennen, reguleren en reduceren van bepaalde vormen van stress. Deze kennis is van grote waarde gebleken voor mensen en organisaties waarmee ik samenwerk.

Tijdens een coachingssessie biedt ik je de volgende meditatievormen aan:

1. Ki-meditatie

De Ki-meditatie heeft veel indruk op mij gemaakt en bracht me bijna gelijk in de zone. Dat is iets wat je moet voelen om het te kunnen begrijpen. Tijdens deze sessie leer je hoe je per direct toegang kan krijgen tot Ki energie. Ki-meditatie zet je per direct in je kracht en in evenwicht. Als je weet hoe je in je Ki moet komen dan kan je dit voor heel veel situaties inzetten, zoals slecht nieuws gesprekken of conflicten.

2. Manifestatie meditatie

Tijdens deze meditatie leer je wat wil jij manifesteren in je leven en hoe kan je dat oproepen of aantrekken.

3. Chakra meditatie

Deze meditatie zorgt voor het optimaal functioneren van je chakra’s. Chakra betekent letterlijk energy wheel. Je chakra’s representeren bepaalde thema’s van het leven en zorgen ervoor dat je lichaam optimaal kan functioneren.

4. Sjamaanse drum meditatie

Door de Sjamaanse drum word je tijdens de meditatie in een bepaalde staat van zijn gebracht.  Je kan daardoor antwoorden krijgen op vragen die je niet met je hoofd en denken beantwoord krijgt.

5. Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een healingsmethode dat je bij jezelf en bij anderen kunt doen en dat het lichaam op cellulair niveau beinvloed.

Door regelmatig te mediteren ervaar je meer rust, vertrouwen en synchroniciteit.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden.