Meditatie workshop

carl jungMediteren kun je leren.

Zelf begon ik met mediteren toen ik 19 jaar was en sinds december 2013 doe ik het bijna elke dag. Sindsdien is mijn leven aanzienlijk veranderd en ik ervaar meer synchroniciteit. Het lijkt wel alsof ik minder hard hoef te werken en alsof dingen mij gemakkelijker afgaan en vanzelf op mijn pad komen.

Dit is allemaal begonnen bij Ki-training. Deze training heeft veel indruk op mij gemaakt en bracht me, door het combineren met meditatie, bijna gelijk in de zone. Dat is iets wat je moet voelen om het te kunnen begrijpen. In deze meditatie workshop leer je één van de volgende meditatievormen:

Meditatie voor beginners

  1. Ki-meditatie

In deze workshop leer je hoe je per direct toegang kan krijgen tot Ki energie. Ki-meditatie zet je per direct in je kracht en in evenwicht. Als je weet hoe je in je Ki moet komen dan kan je dit voor heel veel situaties inzetten, zoals slecht nieuws gesprekken of conflicten. Als je deze meditatie regelmatig beoefent zal je veel synchroniciteit ervaren en het zal lijken of het leven je makkelijker afgaat.

Meditatie voor gevorderden

  1. Chakra meditatie

Deze meditatie zorgt voor het optimaal functioneren van je chakra’s. Chakra betekent letterlijk energy wheel. Je chakra’s representeren bepaalde thema’s van het leven en zorgen ervoor dat je lichaam optimaal kan functioneren.

  1. Manifestatie meditatie

Tijdens deze workshop leer je wat wil jij manifesteren in je leven en hoe kan je dat oproepen of aantrekken.

  1. Transcendente (Ohm) meditatie

In deze workshop zetten we de vibraties van ons stem in, onder begeleiding van dr. Wayne Dyer. Ohm zou het eerste geluid zijn van de schepping. Het Ohm symbool staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum. Dit symbool zou als oorsprong worden gezien voor alle gebeden en mantra’s.

  1. Sjamaanse drum meditatie

Door de Sjamaanse drum word je tijdens de meditatie in een bepaalde staat van zijn gebracht.  Je kan daardoor antwoorden krijgen op vragen die je niet met je hoofd en denken beantwoord krijgt.

Je kan me ook inhuren als meditatie coach. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.