De Captain App

 

Aan de hand van het marktonderzoek dat we gedaan hebben in samenwerking met verschillende organisaties zijn we een digitale tool aan het ontwikkelen met micro coaching, fitness en mindfulness oefeningen. Waarin werknemers op de juiste momenten signalen leren herkennen en hierop acties kunnen ondernemen, zodat zij hun gehele werkdag gelukkig, gezond en productief zijn.

Met de Captain App worden medewerkers gestimuleerd op de juiste momenten signalen te herkennen en hierop acties te ondernemen zodat zij gedurende hun werkdag gelukkig, gezond en effectief kunnen functioneren. De Captain App helpt door:
 • 1. Medewerkers leren op de juiste momenten signalen herkennen en kunnen hierop acties kunnen ondernemen, zodat zij hun gehele werkdag gelukkig, gezond en effectief kunnen bijven werken.
 • 2. Mensen de controle geven over hun gezondheid door hen inzicht te geven over:
  – hun sport, beweging en voedingspatroon
  – stress/spanning herkennen, reguleren en reduceren
 • 3. Het bevorderen van wilskracht en intrinsieke motivatie om patronen te doorbreken.

Er wordt gewerkt met een beloningsstelsel en meetings en activiteiten met collega’s (engagement) en stimuleert thuiswerkende collega’s tot sociale interactie.

Hierbij een link naar website voor meer informatie.

Het komende jaar willen we met een aantal organisaties een pilot doen om te kijken hoe deze tool in de praktijk functioneert.

Het traject in 3 fases

De periode waarin wij de pilot willen inzetten is altijd verdeeld in 3 fases. We kijken naar een periode waarbij we een vergelijking kunnen maken voor, tijdens en na de periode. Dit zijn ideale pijlers om het zo goed mogelijk te monitoren en analyseren evenals het effect te kunnen rapporteren.

De Captain App

    • De Captain App (implementatie en begeleiding)
    • KPI metingen en onderzoek (begin en eind)
    • Biofeedback (hartslag, HRV en EDA)
    • Resultaat = minder langdurig zieken en mensen met een burnout

CaptainVR ontwikkelt ervaringen en biedt bewezen tijdefficiënte en kostenbesparende methoden voor stressmanagement, gezondheid, vitaliteit en welzijn. Voor het creëren van een aangename werksfeer te creëren met gezonde, gelukkige en productieve mensen.

Wil je meer weten over wat CaptainVR te bieden heeft voor jouw organisatie of bedrijf? Bel 0618137271 of mail dana-maria@captainvr.nl

Be the Captain of Your Life!