About CaptainVR

CaptainVR heeft als missie om effectieve VR & Digitale ervaringen te ontwikkelen om mensen te helpen met zelfontwikkeling en coachingsdoeleinden. Zodat mensen kunnen oefenen, leren en ontwikkelen in een veilige omgeving en op een tijd efficiënte en kostenbesparende manier.

Door ervaringen te maken waarin mensen geconfronteerd worden met stress of hun angst of belemmerende patroon of door mensen te confronteren met hun doelen en dromen, krijgen mensen de mogelijkheid om aan het roer te staan van hun eigen leven.

CaptainVR is zich steeds meer gaan richten VR coaching & persoonlijke ontwikkeling voor bedrijven, organisaties & ondernemingen. CaptainVR ontwikkelt ervaringen en biedt bewezen methoden voor stressmanagement, gezondheid, vitaliteit en welzijn om een aangename werksfeer te creëren met gezonde, gelukkige en productieve medewerkers.

We meten de effectiviteit van de tool met biofeedback en werken samen met psychologen en onderzoekers om aantoonbaar resultaat te leveren. Onze missie is om mensen Kapiteins van hun leven te maken en Virtual Reality is het meest krachtigste middel om ons te helpen met onze missie. Vandaar de naam CaptainVR!
Daarnaast leiden wij organisaties en mensen op, bijvoorbeeld (HR) managers, coaches, consultants in hoe ze gebruik kunnen maken van de beste en leukste digitale omgevingen voor interactie, in Virtual Reality/ de metaverse. Om zo ook de adoptie van nieuwe technologie zo effectief, leuk en toegankelijk mogelijk te maken.

We kunnen organisaties helpen hun activiteiten online voort te zetten in een inspirerende omgeving. Ze kunnen organisaties helpen hun omgevingen helemaal volledig online of hybride in te richten.Deze manier van werken bevorderd innovatie, educatie, inclusie, het verkleinen van de ecologische footprint en de gezondheidszorg en helpt eenzaamheid en depressie tegen te gaan.

Zie jij potentie in het werken met virtual reality? Overweeg dan een opleiding bij CaptainVR en hou de CaptainVR Facebookpagina goed in de gaten voor events en workshops.

Voor meer info en data over deze bijeenkomsten en workshops klik hier.

CaptainVR steekt de komende tijd veel aandacht in evenementen en publiciteit. Wil je dit niet missen? Zie haar evenementenpagina.

Voor de CaptainVR website, klik hier.