About CaptainVR

 

CaptainVR heeft als missie om effectieve XR & Digitale ervaringen te ontwikkelen om mensen te helpen met zelfontwikkeling en coachingsdoeleinden. Zodat mensen kunnen oefenen, leren en ontwikkelen in een veilige omgeving en op een tijd efficiënte en kostenbesparende manier.

Door ervaringen te maken waarin mensen geconfronteerd worden met stress of hun angst of belemmerende patroon of door mensen te confronteren met hun doelen en dromen, krijgen mensen de mogelijkheid om aan het roer te staan van hun eigen leven.

CaptainVR is zich steeds meer gaan richten VR coaching & persoonlijke ontwikkeling voor bedrijven, organisaties & ondernemingen. CaptainVR ontwikkelt ervaringen en biedt bewezen methoden voor stressmanagement, gezondheid, vitaliteit en welzijn om een aangename werksfeer te creëren met gezonde, gelukkige en productieve medewerkers.

We meten de effectiviteit van de tool met biofeedback en werken samen met psychologen en onderzoekers om aantoonbaar resultaat te leveren. Onze missie is om mensen Kapiteins van hun leven te maken en Virtual Reality is het meest krachtigste middel om ons te helpen met onze missie. Vandaar de naam CaptainVR!

 

Daarnaast leidt CaptainVR mensen en organisaties op om met deze technologie te werken. Zodat we een butterfly effect veroorzaken en daardoor zoveel mogelijk mensen kunnen helpen weer kapitein te worden van hun eigen leven. Een positief en leuk leven naar een aankomst haven die goed voelt.

Sinds vorig jaar (2019) werk ik ook in VR als coach/trainer (INVR-coaching & training) en organiseren we kleine en grote events en workshops in VR. Dat doe ik onder andere in samenwerking met Nick van Breda van Eduhack & Educators in VR. Wij zijn de experts op dit gebied en we organiseren events waarin mensen vanuit de hele wereld kunnen deelnemen, gewoon vanuit hun huiskamer, met het gevoel van toch écht bij en met elkaar te zijn in één omgeving. Zonder dat ze persé een VR bril nodig hebben, het kan gewoon vanaf je laptop of PC.

Dit jaar in februari hebben ze het eerste en grootste VR event ooit gegeven dat in VR werd georganiseerd met meer dan 160 sprekers en 5.500 bezoekers vanuit de hele wereld.

Hier een artikel daarover geschreven door Forbes: https://www.forbes.com/sites/charliefink/2020/03/11/vr-takes-the-stage-as-conferences-cancel/#3fcc356c1dbe

Iedere woensdagavond organiseren we een event ”Open Discussie” in samenwerking met Educators in VR.
Om mensen een platform te bieden om samen te komen vanuit de hele wereld om te praten en kennis te delen over hoe om te gaan in deze tijden van crisis (Covid-19, lockdown, geweld, BlackLivesMatters, protesten, vandalisme). We nodigen daarbij ook altijd gastsprekers uit die ervaring hebben met stress management. Je kan gratis deelnemen door je hier aan te melden: CaptainVR Facebookpagina

Wij leiden organisaties en mensen op, bijvoorbeeld coaches, consultants, HR managers in hoe ze gebruik kunnen maken van de beste en leukste digitale omgevingen voor interactie, in virtual reality. We kunnen organisaties, scholen en events helpen hun activiteiten online voort te zetten in een inspirerende omgeving. We kunnen organisaties helpen hun omgevingen helemaal volledig online of hybride in te richten.

Deze manier van werken bevorderd innovatie, educatie, inclusie, het verkleinen van de ecologische footprint en de gezondheidszorg en helpt eenzaamheid en depressie tegen te gaan in deze corona crisis tijd.

Zie jij potentie in het werken met virtual reality? Overweeg dan een opleiding bij CaptainVR en hou de CaptainVR Facebookpagina goed in de gaten voor events en workshops.

Voor meer info en data over deze bijeenkomsten en workshops klik hier.

CaptainVR steekt de komende tijd veel aandacht in evenementen en publiciteit. Wil je dit niet missen? Zie haar evenementenpagina.

Let op: de nieuwe CaptainVR website is er! Klik hier voor meer informatie.